Foto: Henning Bagger, Scanpix

Kendt mobil-virksomhed i Aalborg begæret konkurs

Det er flere end 50 arbejdspladser, der står til at ryge, hvis mobiludviklings-virksomheden Xtel i Aalborg Ø bliver erklæret konkurs.

Med et marked i udvikling og gazellepriser på stribe burde det næsten ikke kunne lade sig gøre, men ikke desto mindre er udviklingshuset Xtel, der har hjemme på Alfred Nobels Vej i Aalborg, blevet begæret konkurs.

Det fremgår af www.statstidende.dk.

Xtel blev etableret som uafhængigt udviklingshus og mobiludviklingsvirksomhed i 2005 som en del af det mobiludviklingsboom, Aalborg oplevede på det tidspunkt. Siden oplevede virksomheden med flere end 50 specialister og eksperter inden for udvikling af hardware og software ikke andet end vækst og finansiel stabilitet.

Virksomheden har specialiseret sig i at levere komplette mobilløsninger til kunder, der så slap for selv at opbbyge en udviklingsafdeling.

Så sent som i juni i år havde virksomheden svært ved at rekruttere alle de udviklere, den havde brug for. Det skrev magasinet trendsonline.dk.

Ifølge Xtels direktør Torben Lund arbejder virksomheden på en løsning, der skal afværge konkursen. Den skulle gerne falde på plads i løbet af weekenden, oplyser han til TV2 Nord, men har ikke yderligere kommentarer til konkursbegæringen.