Foto: Bax Lindhardt, Scanpix

Kendt nordjysk naturvejleder åbner outdoor 2017

På fredag går det løs til messen OUTDOOR 2017 – Natur, Jagt og Lystfiskeri i Aalborg Kongres & Kultur Center. Det er naturvejleder Karin Winther, der sammen med Ernst Trillingsgaard byder velkommen.

- Naturen er som grøntsager – man ved ikke, om man kan lide det, før man bliver introduceret for det, siger Karin Winther, der er naturvejleder i Vesthimmerlands Kommune.

Netop det tema er noget af det, hun vil tage udgangspunkt i, når hun sammen med Ernst Trillingsgaard, direktør i AKKC, åbner årets outdoor messe på fredag kl. 12 på scenen i Aalborghallen.

- Vi er meget glade for, at Karin Winther har takket ja til at åbne outdoor messen. Tidligere har vi haft åbningstaler af politikere, jægere og fiskere, men aldrig en repræsentant fra ”naturfolket”. Det har vi fået i år, og det er meget betydningsfuldt for messen, siger Ernst Trillingsgaard.

Flere nordjyder kender måske Karin Winther fra Naturekspeditionen i Vesthimmerlands Kommune og fra P4 Nordjyllands program ’Karin i Krattet’, hvor hun hver lørdag morgen sætter fokus på naturen som et attraktivt aktivitetsrum for alle generationer året rundt.