Kendte restauranter fusionerer: Restaurant Bühlmann lever videre
Foto: Hotel Scheelsminde
Gourmetrestaurant Bühlmann fusionerer med Brasserie Scheelsminde. Fremover vil de gå under navnet Restaurant Bühlmann.
Mange nordjyder har gennem årene sat tænderne i mad fra de to restauranter med gourmet- og brasseriemad på Hotel Scheelsminde i Aalborg.
Fremover bliver der kun mulighed for at dinere ét sted, for de to restauranter fusionerer.
Det skriver Familien Bühlmann i en pressemeddelelse.
Vi laver ændringerne som et led i vores strategi om at udbygge vores position som restaurant, hotel og konferencested i særklasse.
Danni Bühlman, ejer og administrerende direktør
Fusionen sker i forbindelse med en omfattende totalrenovering af hotel Scheelsminde.
Lokalet for den gamle Restaurant Bühlmann bliver lagt sammen med den nuværende foyer og barområde.
- Vi laver ændringerne som et led i vores strategi om at udbygge vores position som restaurant, hotel og konferencested i særklasse. Det skal være rart og familieært at komme her uanset om man kommer for at spise, bo eller være til møde, siger ejer og administrerende direktør Danni Bühlman.
Når to restauranter bliver til én, kommer der også en køkkenchef i overskud. Christopher Mølbjerg Kristensen har haft ansvaret for gourmetrestauranten, men han stopper nu.
Køkkenchef Benjamin Hylleberg vil få ansvaret for det nye koncept i restauranten.