LIGE NU:

Kirke-kulturuge skudt i gang i Nørresundby

Bonderøven, Paula Larrain og Darion Campeotto er alle gæster, når Nørresundby kirke afholder deres årlige kulturuge.

Refleksion og eftertanke er i fokus, når Nørresundby Kirke for 18. gang lukker dørene op til kirkekulturuge. Der er mere end 20 arrangementer på programmet, der blandt andet skal handle om vejen til det enkle liv og hvad livsglæde egentlig er. 

- Der er meget, kirkeliv og kulturliv er fælles om og det er i den grad kirkens opgave at være der, hvor folk er. Vi kan mærke at kirkekulturugen har solid lokal forankring og er omgivet af stor interesse, siger sognepræst Karin Kristensen. 

Det er gæster som Bonderøven og Dario Campeotto, der skal sætte gang i tankerne på de besøgende ved kulturugen. Derudover er der også mange børnevenlige arrangementer, heriblandt børnemusikeren Karina Øghendal, der spiller op til musikalsk legestue. 

Udover disse arrangementer byder kirkekulturugen også på mere klassiske kirkelige aktiviteter. Der er fyraftensgudstjeneste i Nørresundby Kirke hver dag kl. 17:00 . Katrine Lillører, sognepræst og politisk kommentator, vil tirsdag aften holde foredrag om "Tro, håb og kærlighed'. 

Program for kirkekulturugen