02:50

Der er nu sat skilte op, der skal holde hensynsløse Pokémon-jægere ude af kirkegården ved Vodskov Kirke

Foto: Jesper Bo Winther

1 af 2

Kirke træt af pokemon-jægere

Menighedsrådet ved Vodskov Kirke er blevet godt trætte af Pokémon-jægere, der jagter de små virtuelle uhyrer i mellem gravstenene.

Ved samtlige indgange til Vodskov Kirke er der nu sat et skilt op. Et skilt, der fortæller ivrige pokemon-jægere, at det er tid til at vende om. Menighedsrådet mener ikke, at de skal jagte virtuelle uhyrer på kirkegården. 

De fik nok ved kirken i Vodskov, efter at en børnefødselsdag var rykket ind og jagtede pokemons på kirkegården. Kirken i Vodskov fungerer nemlig som et såkaldt Pokestop - det er et sted, hvor der findes mange af de små uhyrer.

- Børn kom løbende fra alle verdenshjørner. De gik hen over gravsteder, for at finde det sted hvor de kunne ramme pokestoppet ,og det hidsede mig lidt op, siger Per Wimmelmann, menighedsrådsmedlem ved Vodskov Kirke. 

Det er netop Pokémon-jægeres manglende hensyn til de efterladte og disrespekt for de døde, at menighedsrådet i Vodskov har fået nok. Som nu da Per Wimmelmann mødte en af de voksne til børnefødselsdagen på kirkegården.

- Vi skal sørge for at kirken og kirkegården er i en stand, så man kan komme og passe sine ting. Det er det den er her for - Ikke for Pokemons, siger Per Wimmelmann. 

Kirken i Vodskov ved nu prøve at få slettet pokestoppet.