Knallertkører anholdt: Truede med at slå politimand ihjel

En yngre mand blev i eftermiddag stoppet af politiet for at køre på en ulovlig knallert. I stedet for en bøde endte han dog med at blive arresteret, efter han truede en politibetjent på livet.

Da politiet i dag stoppede en yngre mand på knallert i krydset ved Hobrovej og Over Kæret i Aalborg, lignede det fra start en rutinesag. Manden blev stoppet, fordi han kørte for hurtigt på en i forvejen ulovlig knallert. Noget der normalt udløser en bøde og konfiskering af køretøjet.

Den yngre mand blev dog så sur over at blive stoppet af politiet, at han i stedet endte med at blive anholdt for trusler og vold mod politiet. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Haugesen.

- På et tidspunkt kastede han sin styrthjelm midt ud på kørebanen, og det er altså farligt midt i myldretiden. Han truede også en betjent med, at han ville slå ham ihjel. Så det blev lige pludselig ganske alvorligt, fortæller Mogens Haugesen og tilføjer, at politiet ikke ved, hvorfor manden blev så vred.

Ifølge politiet skete episoden omkring klokken 16. Et øjenvidne på stedet fortæller til TV2 Nord, at det krævede omkring tre betjente bare for at få lagt den ophidsede knallertkører i håndjern.

I stedet for en bøde blev manden altså anholdt af politiet. Han skal nu afhøres for at finde ud af, hvorfor det gik så galt.

Forsiden lige nu