LIGE NU:

Kø på E45: Lastbil klippet fri fra midterrabatten

Et uheld har skabt stor kø omkring motorvejskryds Vendsyssel i sydgående retning. Politi og redningsmandskab er på stedet.

Opdatering 11.28: Trafikken kører igen som normalt.

En lastbil kom lørdag morgen af ukendte årsager ud af kurs og svingede ind i autoværnet i midterrabatten på E45 i sydgående retning ved motorvejskryds Vendsyssel. Uheldet skete klokken 07.12.

- Der er tale om et solouheld, og vi kan endnu ikke sige, hvordan det er sket, for vi er stadig i gang med undersøgelserne, fortæller Jess Falberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Lørdag morgen har uheldet skabt massiv kø i sydgående retning, mens oprydningsarbejdet har stået på. Lastbilen skulle klippes fri fra midterrabatten, og herefter bugseres væk fra kørebanen.

Her til morgen og formiddag har der kun været et spor farbart på motorvejen i sydgående retning. I en kort periode har alle spor været lukket, mens lastbilen blev fjernet fra kørebanen.

E45 i nordgående retning har også været lukket i kort tid, da en lygtepæl skulle fjernes fra midterrabatten, fordi den var beskadiget.

Vejdirektoratet oplyser, at køen efter uheldet også har spredt sig til E39 fra Hirtshals til Aalborg mellem Høvejen og Nørresundby N. 

Trafikken forventes tidligst at køre som normalt igen omkring klokken 10. Hold dig opdateret på Vejdirektoratets hjemmeside.