LIGE NU:

Kongen af nordjysk showbizz stopper

En af Danmarks mest betydende kulturpersonligheder, Ernst Trillingsgaard, fratræder sin stilling som direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center efter mere end 50 år i toppen af dansk showbizz.

Det er en levende legende, som Aalborg Kongres & Kultur Center nu tager afsked med. Ernst Trillingsgaard er Ridder af Dannebrog og har været direktør for et af Danmarks førende kongres- og kulturcentre i over 30 år.

- Folk omkring mig ved, at det har været en meget svær beslutning af tage. Min alder har i flere år sagt, at jeg skal stoppe, men mit sind, min energi og min lyst til at fortsætte har i lige så mange år afholdt mig fra at gøre det. Men nu er jeg overbevist om, at tiden er den rette, og det er en lettelse, at der nu er sat dato for, hvornår jeg skal indlede min pensionstilværelse, siger Ernst Trillingsgaard i en pressemeddelelse.

Aalborg Kongres & Kultur Center har i en længere periode været klar over, at Ernst Trillingsgaard snart vil takke af og gå på pension.  

- Vi har i bestyrelsen modtaget Ernst Trillingsgaards ønske om at gå på pension. Vi har i længere tid været klar over, at han gik med specifikke overvejelser om det, og selvom han bliver svær at erstatte, ved vi jo udmærket, at alt godt har en ende, siger formand for bestyrelsen i Aalborg Kongres & Kultur Center, Peter Rindebæk.

Ernst Trillingsgaard, som blandt venner og bekendte blot kaldes Trille, trådte ind i branchen på direktørniveau allerede som 25-årig, da han i 1965 blev direktør i Holstebro-Hallen, som nu hedder Musikteatret Holstebro.

quote Min alder har i flere år sagt, at jeg skal stoppe, men mit sind, min energi og min lyst til at fortsætte har i lige så mange år afholdt mig fra at gøre det. Men nu er jeg overbevist om, at tiden er den rette

Ernst Trillingsgaard.

Her blev han hurtigt kendt som musikteaterdirektøren, der som den første fik ærkekøbenhavneren Dirch Passer ud i provinsen. Efter 20 år som direktør i Holstebro fratrådte han sin stilling for at blive direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her kunne han sidste år fejre sit 30 års jubilæum, og i 2017 har han været direktør i branchen i 52 år.

Ernst Trillingsgaard stopper den 1. maj 2017, og formanden for bestyrelsen i Aalborg Kongres & Kultur Center oplyser, at bestyrelsen har nedsat et ansættelsesudvalg, der skal varetage rekrutteringsprocessen af en ny direktør til centret. Udvalget har besluttet at søge Ernst Trillingsgaards efterfølger fra den 2. oktober 2016.

Blå bog

 

 

Hanklit 2 advarsel

Politiet advarer: Sten på størrelse med fodbolde falder ned på stranden

genåbning erhvervsuddannelse himmerlands erhvervs- og gymnasieuddannelser Aars

play Erhvervsuddannelser er genåbnet i fuldt omfang: - Det er sat'me dejligt, lyder det fra murerlærling

kylling teaser sous vide

Hessel reddede kyllings liv med en sous vide

20210421-181055-L-1920x1280we

AaB vinder 3-2 over OB

Hanklit 2 advarsel

Politiet advarer: Sten på størrelse med fodbolde falder ned på stranden

genåbning erhvervsuddannelse himmerlands erhvervs- og gymnasieuddannelser Aars

play Erhvervsuddannelser er genåbnet i fuldt omfang: - Det er sat'me dejligt, lyder det fra murerlærling

Til forsiden

Til forsiden