Foto: Skjern Håndbold

Kræftsyg tidligere AaB Håndbold-spiller modtager pris

Tidligere AaB Håndbold spiller fortæller åbent om sit kræftforløb på instagram, og modtager en pris herfor.

Onsdag modtog tidligere spiller i AaB Håndbold, Daniel Svensson, Medieprisen for at skildre livet som kræftsyg. Det skriver TV MIDTVEST.

Daniel Svensson, der i dag er i klubben Skjern Håndbold, er i øjeblikket sygemeldt på grund af kræft.

På de sociale medier skildrer han hverdagen som kræftsyg. På billede-mediet Instagram fortæller Daniel Svensson åbent om sit forløb – også når det bliver svært.

round 3|day 3 ...i dag starter slutspillet for @skjernhaandboldofficiel. Ikke lige her jeg ønsker at sidde| kroppen er for træt til en tur til Silkeborg😕 Jeg er med i 💚 all the way | plus jeg ved drengene slås ekstra for mig.. #vamosgrøn #staypositive #fuckcancer #ungkræft #duerikkealene #dererkundage

Prisen gives af Danske Sportsjournalister til en sportspersonlighed, der formår at give brugeren indsigt i deres liv via de sociale medier. Og han modtager prisen, fordi han fungerer som en slags rollemodel for andre kræft- og sygdomsramte i Danmark.

Med prisen får Daniel Svensson for 50.000 kroner udstyr af Hummel. U-21 fodboldlandsholdet og træner for Hobro IK, Ove Pedersen, var også nomineret til prisen. 

så skal der høstes men hverken hvede eller byg | vi sier stamceller fra blodet | 13 omgang skal mit blod igennem maskinen #fascinerende #staypositive #dererkundage #duerikkealene #ungkræft #fuckcancer

Daniel Svensson spillede for AaB Håndbold mellem 2005-2010. Siden da han har han spillet for spanske Toledo Balonmano og tyske Lübecke, inden han i 2013 kom til hjem Skjern Håndbold.