Kuhn-skifte sender U19-træner op i AaB's Superliga-trup

05:58

Assistenttræner siger farvel til AaB og goddag til Malmø FF.

Foto: Ib William Christensen

1 af 2

Det var planen, at Jacob Friis skulle tilknyttes førsteholdet fra sommer af, men Allan Kuhns skifte til Malmö FF har fremskyndet planerne.

Det kom som et chok for mange, da AaB meldte ud, at Allan Kuhn skifter assistentposten i det nordjyske ud med cheftrænertjansen i den svenske storklub Malmö FF.

Allan Kuhn skifte betyder, at U19-Ligatræner Jacob Friis allerede nu bliver tilknyttet permanent til AaB's Superliga-trup.

Jacob Friis har siden juni arbejdet med specialtræning i Superliga-truppen, og det var allerede planen, at han skulle permanent op til førsteholdet - men først fra sommeren 2016.

- Jacob Friis er en dygtig fyr, og som U/19-Ligatræner i AaB har Jacob trænet samtlige årgange siden årgang 1991, og han har uden tvivl en stor aktie i den succes, som disse talentfulde spillere har haft i AaB’s førsteholdstrup, påpeger sportsdirektør Allan Gaarde.

- Vi har ikke besluttet, om staben skal tilføres yderligere en assistenttræner, men vi ser frem til, at Jacob Friis allerede nu vil indgå i den fodboldfaglige del af trænerteamet sammen med cheftræner Lars Søndergaard, målmandstræner Poul Buus og udviklingschef Poul Erik Andreasen, siger Allan Gaarde.

 

 

 

Forsiden lige nu