LIGE NU:

Kunst For Alle er klar til Aalborg

Kunstmessen Kunst For Alle kan for første gang opleves i Nordjylland her i påsken i Aalborg Kongres og Kultur Center.

I Aalborg Kongres og Kultur Center er kunstnerne i dag ved at gøre klar. - flere end 90 forskellige kunstnere kommer for at udstille deres værker. "Kunst For Alle" har de seneste 14 år været holdt i Aarhus. Men nu kommer kunstnere fra hele landet altså til Aalborg, og medbringer hundredvis af værker.

På udstillingen kan du møde kunsterne, der medbringer hundredvis af værker fra deres egne samlinger. Og skulle man forelske sig i et af de mange værker, vil der også være mulighed for, at handle med de fremmødte kunstnere.
En af dem er Quang Ramsing Fleuret fra Herning, der til daglig er tatovør, men prøver nu kræfter med malerier. Det første gang, kunstneren deltager i kunstmessen.

- Jeg har taget nogle farverige billeder med, og jeg har arbejdet meget med sammensætning og blikfang. Min kunst betyder er ikke symbolsk, det er ligesom at se en solnedgang, der skal bare være flot at se på, siger Quang Ramsing Fleuret.

Arrangør Charlotte Jensen fortæller blandt andet, at idégrundlaget for "Kunst For Alle" er at vise komme helt tæt på kunstnerne og få en god oplevelse.  

- Der er noget for alle, for det der er unikt ved Kunst for Alle er, at kunstnerne er tilstede, så man kan få en snak med dem og høre om tankerne bag. Så det giver en god oplevelse, også selvom man ikke skal købe, siger Charlotte Jensen, arrangør af Kunst for alle.

Kunstmessen åbner onsdag den 23. marts og slutter søndag den 3. april.