Læge Søren Kaalund stopper på fodboldlandsholdet

Åge Hareide skifter ud i staben omkring fodboldlandsholdet. Det betyder farvel til læge Søren Kaalund. Foto: TV2 Nord

Det er fremover ikke den aalborgensiske læge og tidligere AaB-spiller, Søren Kaalund, der skal behandle fodboldspillerne på herrelandsholdet.

Den nye landtræner for herrelandsholdet i fodbold, norske Åge Hareide, har i dag lavet en gevaldig udskiftning i staben omkring Bendtner, Schmeichel, Kjær, Eriksen og de andre fodboldstjerner. 

Den nye landstræner har valgt at ophøre samarbejdet med assistentræner Peter Bonde, Torben Storm og Martin Jørgensen, mens han fastholder Lars Høgh som målmandstræner. Det skriver Dansk Boldspil Union på sin hjemmeside i dag. 

- Åge Hareide har ønsket at starte på en frisk. Derfor handler udskiftningerne i staben ikke om personer, men om at få nye øjne og kompetencer med omkring holdet. Vi skylder en kæmpe tak til hele staben omkring landsholdet og særskilt til Peter Bonde for mange år som assistenttræner. I forhold til Peter Bonde er vi i øjeblikket i dialog om, hvordan situationen skal se ud frem til sommer,” siger DBU’s elitechef, Kim Hallberg, til dbu.dk. 

Dertil har landstræneren indstillet samarbejdet med Søren Kaalund, der har været landsholdets læge, siden han i 2008 fik ansvaret for landsholdsspillerne. 

Til dagligt har Søren Kaalund, sin egen ortopædiske klinik i Aalborg, og ved siden af er han læge for AaBs Superliga-hold.

Forsiden lige nu