Foto: Per Frank Paulsen

00:44

1 af 2

Lagerhal og inventar er gået op i flammer: ”Det var noget af et chok”

Hele natten har brandfolk kæmpet mod de voldsomme flammer i en lagerbygning i Aalborg Øst. Mange personer har formentligt mistet deres ting, da lagerhallen tilhører et opbevaringsfirma.

Det har været en lang og ubehagelig nat for Christian Bækgaard og flere andre beboere i Aalborg Øst. Christian Bækgaard ejer den bygning, der søndag aften brød i brand af endnu ukendte årsager.

Lagerhallen, der ligger på adressen Ved Dammen 11, huser adskillige kunders ting, som de får opbevaret hos Christian Bækgaard.

Det var en kunde, der opdagede branden, fortæller Christian Bækgaard.

- Jeg var ikke hjemme, for var jeg lige taget ude og spise. Så blev der ringet til mig omkring klokken 20 søndag. Det var noget af et chok, siger Christian Bækgaard.

Læs også Voldsom brand raserer lagerhotel i Aalborg Øst

Der er endnu ikke noget overblik over skaderne, men branden var voldsom, og en længe er blevet totalskadet, ligesom der flere andre steder er røgskader.

Det var noget af et chok. Det skulle være min pension her til de gamle dage, men det ser ikke så godt ud lige nu

Christian Bækgaard, entreprenør, Aalborg Øst

- Det er jo så kundernes ting, der er gået tabt. Vi har cirka 200 kunder, der har ting opbevaret. Men vi har ikke overblikket endnu, siger Christian Bækgaard.

Brandvæsnet kæmpede mod flammerne i lagerbygningen hele natten, og først lidt før klokken 06 mandag morgen kørte de fra stedet.

Ifølge politiet var ilden løbet ind under tagryggen, og af frygt for at branden ville sprede sig til nogle lejligheder i nærheden, blev nogle beboere i området evakueret. Ifølge politiet er alle dog hjemme igen mandag morgen.

Christian Bækgaard har haft firma på adressen siden 1998.

- Der er ikke driftstabsforsikring, men kun forsikring på bygningerne. Så jeg mister mine penge. Det var noget af et chok. Det skulle være min pension her til de gamle dage, men det ser ikke så godt ud lige nu, siger Christian Bækgaard.

Det er individuelt, hvordan kunderne er dækket forsikringsmæssigt.

- Nogen har forsikret deres ting herunde, hvis de har meldt det til deres forsikringsselskab i indboforsikringen. Det tror jeg ikke, at der er så mange, der har, slutter Bækgaard.

00:44 Luk video