Lasse Sørensen fra Svenstrup (tv) er ny danmarksmester i Danish Thundersport Championship.

Lasse Sørensen vinder DTC-mesterskabet

Den værste rival til titlen hed Jan Magnussen, men Lasse Sørensen fra Svenstrup satte alle på plads i finalen.

Et sammenstød i finalen sendte nordjyske Lasse Sørensen på direkte vinderkurs i Danish Thundersport Championship. Dermed vandt han sæsonens fjerde finalesejr og det samlede MASCOT DTC-mesterskab for toptunede racerbiler. 

Finalen blev afgjort på FDM Jyllandsringen efter en dramatisk finale, hvor Jan Magnussen i teorien kunne vinde mesterskabet med en finalesejr - og hvis Lasse Sørensen ikke fuldførte. 

Over de første 11 af finalens 12 omgange var det Ronnie Bremer fra Hvidovre, der førte, men han havde hele tiden Jan Magnussen ved sin bagkofanger, og midtvejs på sidste omgang satte Magnussen angrebet ind i en skarp venstrekurve. Men i den efterfølgende skarpe højrekurve stødte han og Ronnie Bremer sammen, og den episode serverede føringen på et sølvfad til Lasse Sørensen, der gik i front og vandt sin fjerde finalesejr i denne sæson i MASCOT DTC-serien.

Og dermed også det danske mesterskab foran Jan Magnussen. 

Udover det generelle mesterskab i MASCOT Danish Thundersport Championship vandt Lasse Sørensen også U21-mesterskabet, ligesom hans hold – Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl – tog teammesterskabet.