LIGE NU:

Mand ført bort efter større politiaktion i Aalborg Ø

Efter en times tid er en mand anholdt og ført bort i håndjern.

Artiklen er opdateret løbende i takt med udviklingen på stedet. 

Nordjyllands Politi var onsdag eftermiddag talstærkt til stede ved en aktion i det østlige Aalborg. 

- Jeg kan bekræfte, at vi er til stede ved aktion i Aalborg Ø, ellers har jeg ingen kommentarer på nuværende tidspunkt, sagde vagtchefen hos Nordjyllands Politi, mens aktionen stod på. 

Vidner så bevæbnede betjente med skudsikre veste og skjolde ankomme til stedet, og der var mindst fem patruljebiler og en ambulance i området. 

- Der er mange betjente i området, og det ser ud som om, de alle er rykket ind til en lille lejlighed, fortalte TV2 Nords reporter fra stedet. 

En mand blev anholdt efter at have barrikaderet sig i lejlighed i Aalborg Ø. Nordjyllands Politi mødte talstærkt op iført skudsikre veste.
En mand blev anholdt efter at have barrikaderet sig i lejlighed i Aalborg Ø. Nordjyllands Politi mødte talstærkt op iført skudsikre veste.
Foto: Rene Schutze

Fra indsatslederen på stedet forlød det, at det var en mand, der havde barrikaderet sig i en lejlighed. 

Klokken 16.54 ankom kampklædte betjente til stedet, og godt 10 minutter senere blev manden ført bort i håndjern og kørt væk i en patruljevogn. 

Ifølge TV2 Nords reporter på stedet meddeler politiet, at anholdelsen er foregået stille og roligt.

Nordjyllands Politi meddelte kort efter på Twitter, at en mand var anholdt uden dramatik. Politiet skriver, at 'grundet nogle omstændigheder har politiet været iført skudsikre veste af hensyn til egen sikkerhed'.