LIGE NU:

Lindholm Bokseklub bliver værter for DM

Nordjyske boksefans kan se frem til at se Danmarks bedste og mest brutale uppercuts og højre hooks. Lindholm Bokseklub er blevet tildelt DM i boksning.

Kæberaslere, nyrestød og i det hele taget hurtige hænder. De nordjyske boksefans kan godt begynde at slikke sig om munden. Danmarksmesterskaberne i boksning skal nemlig finde sted i Nørresundby Idrætscenter.

Det balstyrske boksebrag løber af stablen den 13.-15. november. Tildelelsen af værtsskabet vækker stor stolthed hos Rene Sørensen, der er formand for Lindholm Bokseklub.

- Danmarks Bokse Union ved, at vi kan håndtere store stævner i gode rammer her i det nordjyske. Vi glæder os til at præsentere vores egne talenter på hjemmebane og til at byde alle andre velkommen til Aalborg. Vi arbejder hårdt for boksningen, og et DM er noget særligt, siger han.

Særligt i 69-kilo-klassen hos herrene kan nordjyderne se frem til en drabeligt boksedyst, eftersom det er to lokale Aalborgdrenge, der er henholdsvis jysk og dans mester i den vægtklasse.

Borgmester i Aalborg Kommune Thomas Kastrup Larsen glæder sig også over nyheden.

- Bevægelse er en vigtig del af Aalborgs DNA. Derfor er jeg stolt over, at en af vores lokale klubber er vært for DM. Det er nemlig arrangementer som disse, der er med til at udvikle Aalborg Kommune til at være et sted, hvor der ikke er langt til de store oplevelser, siger Thomas Kastrup-Larsen (S), inden han sender en tak til alle de frivillige kræfter. 

Lindholm Bokseklub bliver den første nordjyske værtsby siden 2012.