LIGE NU:

Livløs 42-årig mand fundet ved lystbådehavn i Aalborg

Fredag ved middagstid blev en mand fundet livløs i vandet ved sejlklubben Limfjorden. Han blev efterfølgende forsøgt genoplivet, men han er nu afgået ved døden.

Nordjyllands Politi er netop nu til stede ved lystbådehavnen på Bådhavnsvej - i nærheden af sejlklubben Limfjorden og restaurant Vestre Baadelaug.

Her blev der fredag middag klokken 12.01 fundet en livløs 42-årig mand fra Aalborg i Limfjorden.

Nordjyllands Politi ved ikke hvor længe, manden har ligget i vandet. Men han blev kørt med ambulance direkte til hospitalet i et forsøg på at genoplive ham.

Desværre lykkedes det ikke - manden er afgået ved døden. Det oplyser Nordjyllands Politi  på Twitter.

Ifølge TV2 Nords udsendte på stedet arbejder Nordjyllands Politi med en teori om, at manden kan have slået hovedet, hvorefter han er faldet i vandet.

- Vi har først lige modtaget anmeldelsen for kort tid siden, så vi ved ikke så meget endnu. Men vi har vores folk på stedet, siger han.

Fredag eftermiddag overtog Poul Fastergaard som vagtchef. Han oplyser, at der på mandag vil være ligsyn, hvor man formentlig med sikkerhed vil kunne fastslå dødsårsagen.

Intet ved hændelsen tyder dog på en forbrydelse, lyder det fra vagtchefen.

Politiet har underrettet den afdøde mands pårørende.

Nordjyllands Politi var massivt til stede ved havnen, efter en livløs mand blev fundet fredag middag. Foto: Per Frank Paulsen
Nordjyllands Politi var massivt til stede ved havnen, efter en livløs mand blev fundet fredag middag. Foto: Per Frank Paulsen