Lommetyverier i Jomfru Ane Gade: 31-årig mand anholdt med 5 stjålne mobiltelefoner på sig

Festen fik en brat afslutning for en 31-årig mand fra Ikast, da han fredag aften gav den lidt for meget gas i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Han blev anholdt for i løbet af aftenen at have stjålet telefoner, kørekort og et dankort. Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Festen fik en brat afslutning for en 31-årig mand fra Ikast, da han fredag aften gav den lidt for meget gas i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Han blev anholdt for i løbet af aftenen at have stjålet telefoner, kørekort og et dankort.

En 31-årig mand fra Ikast sidder lørdag formiddag i arresten i Aalborg, efter han natten til lørdag blev anholdt i Jomfru Ane Gade, hvor han forsøgte at stikke af fra nogle dørmænd på værtshuset Zwei Grosse.

Dørmændene havde fået et særligt øje på manden, idet han forsøgte at betale i baren med et dankort tilhørende en kvinde.

Da den 31-årige gæst blev konfronteret med dørmændene, valgte han at stikke af. Det lykkedes ham dog ikke at komme langt, og da personalet fra Zwei Grosse kunne konstatere, at noget slet ikke var, som det burde, kontaktede man politiet.

Det viste sig, at den 31-årige mand var i besiddelse af intet mindre end fem mobiltelefoner og nogle kørekort samt et dankort. Alt sammen genstande, som Nordjyllands Politi har en klar formodning om, ikke tilhører manden fra Ikast.

Det er endnu uvist, hvorfra de formodede tyvekoster stammer, men formentlig er der tale om lommetyverier i løbet af aftenen og natten i Jomfru Ane Gade.

- Manden var temmelig beruset i forbindelse med anholdelsen, så vi skal senere i dag have ham afhørt, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

Torben Larsen opfordrer folk, der måtte have mistet en Iphone eller en Samsung i Jomfru Ane Gade natten til lørdag, til at kontakte politiet på telefon 114.

Den 31-årige vil efter endt afhøring blive løsladt, men dog sigtet, oplyser politiet, ligesom alle telefoner har fundet deres rette ejermænd igen.

Forsiden lige nu