LIGE NU:

Lucas Andersen melder klar til lokalbrag efter skadesperiode

Lucas Andersen har ikke startet inde i en Superliga kamp siden AaB mødte FCK 1. september. Til lørdagens lokalbrag mod Hobro melder han sig dog helt klar.

En skade har drillet AaB-spilleren Lucas Andersen siden starten af september, men nu skulle han være ovre den.

Til lørdagens nordjyske lokalbrag mod Hobro på DS Arena melder AaB-anføreren sig klar til kamp.

Også selvom Lucas Andersen stod en del af træningen over torsdag, hen mod slutningen da holdkammeraterne spillede på en lille bane med mange afslutninger.

I stedet valgte Lucas Andersen at kigge på, mens han fik en sludder med AaB cheftræner Jacob Friis, og her kunne Lucas Andersen fortælle træneren, at han er helt klar til at glide ind i startopstillingen, når trænerteamet skal udtage holdet til den vigtige kamp mellem Nordjyllands to bedste Superligamandskaber.

Lucas Andersen har døjet med en skade og kom først på banen i anden halvleg da AaB senest tabte på hjemmebane med 0-3 til Randers. Efter nederlaget måtte spillere og trænere lide den tort at blive buhet fra banen af de mange utilfredse AaB fans.

quote - Folk kommer for se os vinde på Aalborg Stadion

Lucas Andersen, Anfører, AaB

- Det sådan det er. Folk kommer for se os vinde på Aalborg Stadion, siger Lucas Andersen

De seneste tre opgør mellem de to nordjyske klubber er alle sluttet uafgjort 1-1, men tilbage i 2018 vandt AaB på DS Arena med hele 5-0, og Lucas Andersen glæder sig til lokalopgøret

- Der er ikke langt at køre for både vores fans og os spillere, så jeg regner med, at mange AaB tilhængere vil tage turen til Hobro, siger Lucas Andersen

Træner Jacob Friis var selvfølgelig også påvirket af at høre alle de utilfredse AaB tilhængere efter det pinlige 0-3 nederlag til Randers i søndags,

- Det er så der man vælger ikke at læse aviser og gå på de sociale medier, udtaler cheftræner for AaB, Jacob Friis, og tilføjer at med den situation hans hold står i lige nu, er det vigtig, at der kommer tre point ind på kontoen lørdag eftermiddag i Hobro.

 
20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

play Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Fisketrappe

Klager bremser projekt ved fisketrappe - regning kan ende hos skatteborgerne

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden