41-årig var i livsfare, efter to mænd havde stukket ham med kniv og næsten skåret hans ene ben af. Foto: Kanal Frederikshavn

Mand fik næsten skåret benet af - 48-årig sigtet efter stort narkofund

En ekstremt voldsom episode fredag aften med et næsten afskåret ben og en bunke narko er mandag ved middagstid for retten i Aalborg.

En 48-årig mand skal mandag ved middagstid fremstilles for en dommer ved Retten i Aalborg - sigtet for besiddelse af narko og for næsten at have skåret benet af en 41-årig mand. 

- Fredag den 13. oktober ved 22-tiden fik politiet et tip om, at en blødende mand var på vej fra Hals til Aalborg i en BMW. En patrulje fik bilen stoppet og konstaterede, at manden blødte kraftigt. Hans liv blev kun reddet på grund af hurtig kirurgisk indgriben. De videre undersøgelser ledte politiet til en adresse i Hals, hvor der blev ransaget og fundet en stor mængde narkotika, siger anklager ved Nordjyllands Politi, Thomas Klingenberg. 

Undersøgelsen på stedet har ført til, at en 48-årig mand mandag bliver fremstillet for en dommer - sigtet for legemsangreb under særdeles skærpende omstændigheder og af særligt rå, brutal eller farlig karakter. Sammen med en anden skulle den 48-årige have skåret og stukket den 41-årige adskillige gange med en kniv eller et lignende spidst redskab eller våben. Overfaldet medførte, at den 41-årige fik lægmusklen skåret over i det højre ben helt ind til knoglen og var i livsfare. Lægerne reddede hans liv. 

Derudover er den 48-årige sigtet sammen med to andre personer for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer under skærpende omstændigheder. På adressen i Hals fandt politiet ikke mindre end 950 gram amfetamin, 804 gram kokain, 500 valium tabletter og 13,5 gram hash, som politiet mener, den 48-årig havde til hensigt at videreoverdrage eller sælge til en større personkreds. 

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan den 48-årige forholder sig til sigtelsen.