Foto: Pressefoto

Mange nye boliger på vej ved Hasseris

I Sofiendal Enge ved Hasseris i Aalborg går et større projekt af boligbyggeri i gang. På sigt vil området rumme 1.200 nye boliger.

Et stort byggeprojekt starter nu i Sofiendal Enge ved Hasseris, der i de kommende år bliver et stort boligudviklingsområde i Aalborg.

Området, der ligger i Hasseris vest for Bygaden mellem Skelagervej og Ny Nibevej, skal således lægge jord til de første 217 nye boliger. Projektet hedder ”Hasserislund” og består af 90 rækkehuse og 127 lejligheder.

- Vi har nu sat spaden i jorden i Sofiendal Enge og glæder os meget til at komme i gang med byggeriet. Vi ser et meget stort potentiale i området, der vil udbygge Aalborg mod vest i de kommende år, forklarer projektudvikler Peter Sørensen fra firmaet Strandholm A/S.

"Hasserislund" er første etape af boligbyggeri i området Sofiendal Enge, som på sigt skal rumme 1.200 nye boliger.

Det er Aalborg Kommune, der har stået for områdets masterplan. Ifølge den bliver området formet af relativ tæt bebyggelse med rækkehuse og 3-4 etages kanthuse omkring store markante landskabsrum med naturkarakter.

Det aalborgensiske entreprenørfirma TL Byg er valgt som totalentreprenør på projektet.

 - Hasserislund er et spændende projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid. Den geografiske beliggenhed er særdeles god, og Aalborg har jo i høj grad brug for flere boliger. Vi er meget glade for at vinde opgaven her på vores hjemmebane i Aalborg, siger direktør Jens Nielsen fra TL Byg.