LIGE NU:

Master Fatman bliver mindet på Aalborg-festival

Entertaineren Master Fatman bliver mindet på årets Ordkraft Festival i Aalborg.

Forberedelserne til Ordkraft Festival i Aalborg er i fuld gang. Men for et par dage siden kom en trist besked. Morten Lindberg, som går under kunstnernavnet Master Fatman, døde i en alder af 53 år.

Entertaineren skulle have været vært på Generatorscenen på Ordkraft Festival, og derfor berørte beskeden også redaktionen på festivalen dybt. Siden tirsdag har de overvejet, hvad der nu skal ske på festivalen.

Nu er der truffet beslutning om, at man vil mindes Master Fatman på festivalen. En lang række af forfattere vil give deres bidrag i form af personlige oplevelser, digte, anekdoter og andre udtryk, der kan minde Master Fatman. 

- Visse elementer må vi dog udelade, fordi de var så tæt forbundne med Master Fatmans personlighed, at ingen andre kan overtage dem. Vi er allerede i gang med at finde andre moderatorer til de samtaler, Master Fatman skulle have gennemført, og vi har en række stærke navne i kikkerten, siger Jørgen Dissing Nørgaard, der er Generatorscenens leder i en pressemeddelelse.

Master Fatman skulle forløse festivalens tema, som er kærlighed, og festivalen har besluttet at fortsætte med temaet, selvom planerne nu har ændret sig:

- Generatorscenen fastholder temaet og gør fællesskabet og empatien til en hyldest for Master Fatman og hans kærlighedsbud. Mange spirituelle fællesskaber lever jo videre i den rette ånd, når deres leder dør. Det vil vi sørge for, at den også gør hos os, siger Jørgen Dissing Nørgaard. 

Master Fatman blev for alvor kendt som DJ i 80'erne, men han har også været vært for flere tv-programmer. Han efterlader sig kone og fem børn.

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

brand 1

gallery Staldbygning stod i brand: Halmballer fik ilden til at sprede sig

frost vinter sne kulde koldt

Søndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Til forsiden

Til forsiden