Foto: Nordjyllands Historiske Museum

Maxwell og Madfar overtager Lindholm Høje Café

Det nye forpagterpar sætter lokale råvarer på menukortet, når de indtager Lindholm Høje Museets nye café i Nørresundby.

Den ene har aldrig drevet en restaurationsvirksomhed tidligere, og den anden er født ind i branchen. Det nye forpagterpar består af Thomas Farsinsen, som står bag madbloggen madfar.dk, og René Maxwell, der tidligere har drevet Café Ministeriet og Café Klostertorv i Aalborg. 

De har dog begge har haft en drøm om at åbne et sted sammen i lang tid.

- Da vi så, at caféen på Lindholm Høje kom i udbud, tænkte vi: nu er det nu. Beliggenheden er helt fantastisk med byens smukkeste udsigt, og vi har så mange idéer, som vi glæder os til at føre ud i livet, udtaler René Maxwell og Thomas Farsinsen i en pressemeddelelse.

Med inspiration fra blandt andre Jamie Oliver, Claus Meyer og René Maxwells egen mormor vil caféen servere sandwich, sunde salater, charcuteri - både hjemmelavet og fra lokale slagtere - såkaldt vikingekaffe og desserter.

Caféen åbner officielt 21. februar, hvor forpagterparret i samarbejde med muséet også kan arrangere erhvervsarrangementer og give muligheden for at holde selskabsarrangementer i lokalerne.

Lindholm Højes museumsdirektør, Lars Nørbach, ser frem til, at René Maxwell og Thomas Farsinsen får gjort lokalerne klar til åbningen:

- Vi glæder os meget til samarbejdet. Jo flere spændende arrangementer, vi får udviklet sammen, jo flere gæster kan vi tiltrække – til glæde for både museum og cafe, udtaler direktør på Nordjyllands Historiske Museum i en pressemeddelelse.