LIGE NU:

Medie: Kinesisk klub vil give 45 millioner for AaB's nye guldfugl

AaB bekræfter i en fondsbørsmeddelelse at klubben har indledt forhandlinger om et salg af Christian Bassogog.

Mandag aften var Christian Bassogog igen tilbage i Aalborg efter triumfen i Libyen hvor han sammen med resten af det camerounske landshold havde vundet Africa Cup of Nations og personligt blev valgt som turneringens bedste spiller.

Men han kan meget vel snart være på farten igen. I en fondsbørsmeddelelse skriver AaB onsdag eftermiddag at man er i forhandliger med en udenlandsk klub om et salg af Christian Bassogog. Ifølge fodboldmediet bold.dk er det en kinesisk klub, der står klar med 45 millioner kroner, hvis den lynhurtige og kreative spiller skifter den AaB-trøjen ud.

I Rusland og Kina er transfervinduet stadig åbent, og bold.dk skriver da også, at flere russiske klubber var vist interesse for den pludseligt brandvarme AaB'er. Disse henvendelser er dog blevet fejet af banen.

Det samme er ikke tilfældet hvad angår interessen fra Kina. Den unavngivne klub vil ifølge de kilder bold.dk har talt med, give op mod 45 millioner kroner for Bassogog, og det skulle eftersigende modsvare den forventning man har til den unge camerounske spillers pris i AaB.

AaB's sportsdirektør Allan Gaarde siger til TV2 Nord, at han ikke kan kommentere rygter og han vil dermed hverken be- eller afkræfte historien fra bold.dk og henviser derfra til fondsbørsmeddelelsen.

Christian Bassogog vil, hvis han bliver solgt til de rygtede 45 millioner kroner, blive AaB's største spillersalg nogensinde.

I 1998 solgte klubben deres hidtil dyreste spiller. Det var Jesper Grønkjær der røg til Ajax Amsterdam for 34 millioner kroner. Omregnet til 2016-kroner svarer den pris til godt 47 millioner kroner. 

 

Retten i Aalborg

Tiltalt for bedrageri: Mand savede lillefinger af for at få udbetalt ulykkesforsikringer

PH 210121 19 Par holder akut corona-bryllup Still

play Sygdom betød akutbryllup: Arne og Vanja fik sagt ja efter 21 år og 21 dage

80_percent

play Se den flotte video: Far og søn på fototur i Nordjylland

071218 Aalborg Universitetshospital skal spare 130 millioner kroner og nedlægger 130 stillinger.

Smitte belaster hospital: 47 medarbejdere sendes hjem

Retten i Aalborg

Tiltalt for bedrageri: Mand savede lillefinger af for at få udbetalt ulykkesforsikringer

PH 210121 19 Par holder akut corona-bryllup Still

play Sygdom betød akutbryllup: Arne og Vanja fik sagt ja efter 21 år og 21 dage

Til forsiden

Til forsiden