LIGE NU:

Mød Jussi Adler-Olsen live

TV2 Nords seerklub, Club Nord, har lokket den verdensberømte forfatter til Nordjylland, hvor der bliver flere muligheder for at møde ham.

Jussi Adler-Olsen kan opleves med Club Nord i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag 19. juni. Det sker i forbindelse med udgivelsen af den længe ventede ottende bog i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q.

Bogen bærer titlen ’Offer 2117’, og TV2 Nords seerklub, Club Nord giver de nordjyske fans en helt unik mulighed for at høre ham fortælle om bogen, om serien og ikke mindst om barndommen i Brønderslev.

Det sker i samtale med TV2 Nords studievært Ingrid Buch, og undervejs krydres samtalen med oplæsninger fra ’Offer 2117’, der udkommer fredag 14. juni.

- Vi er helt utroligt glade for, at det efter måneders tilløb er lykkedes at koordinere kalendere og planer, så vi kan præsentere Jussi Adler-Olsen live på hjemmebanen i Nordjylland. Det bliver en fantastisk aften i selskab med en af Danmarks største krimiforfattere overhovedet, siger Clubs Nords daglige leder Lone Vig Andersen.

I løbet af aftenen bliver der desuden mulighed for at erhverve et signeret et eksemplar af den nye bog fra den populære forfatters hånd. Det er ikke blot i Nordjylland, at den populære forfatter har gennemslagskraft. Jussi Adler-Olsens bøger er efterhånden solgt i mere end 20 millioner eksemplarer rundt omkring i verden.

Besøger Brønderslev og Hjørring
I løbet af onsdag 19. juni bliver der et par andre gode muligheder for at hilse på Jussi Adler-Olsen.

Om eftermiddagen fra kl. 14-15 skriver han autografer i Bog & Idé i Brønderslev, og det samme gør han kl. 16-17.30 hos Arnold Busch i Metropol i Hjørring.

Billetterne til Club Nords foredrag med Jussi Adler-Olsen kan købes via Aalborg Kongres & Kultur Center.