LIGE NU:

Mølleparken gøres klar til største koncert nogensinde

Det amerikanske popband Maroon 5 og 17.000 tilskuere kræver store forberedelser i Mølleparken, fortæller en af arrangørerne bag den store koncert.

Scenen alene måler 850 kvadratmeter.

Den scene, hvor Maroon 5 lørdag spiller koncert for 17.000 feststemte koncertgængere.

Et arrangement ud over det sædvanlige. Også for en ellers garvet koncertarrangør.

- Det er det største, vi har haft i Nordjylland nogensinde. Det er der ingen tvivl om, siger Jørgen Nissen, daglig leder af spillestedet Skråen, der sammen med Live Nation og Aalborg Kongress- og Kulturcenter afholder koncerten.

- Det er et kæmpe arbejde. Det største, vi har prøvet at lave. Vi startede mandag morgen klokken otte og så har vi arbejdet non-stop siden. I dag er vi små 200 om det, siger Jørgen Nissen til TV2 Nord.

Selv til de tilskuere, der står længst væk fra selve scenen, er det hjælp at hente. Til koncerten bliver der nemlig brugt storskærme, der er 20 meter høje, så alle kan se forsanger Adam Levine og resten af bandet levere det store show.

Maroon 5 har solgt mere end 20 millioner albums på verdensplan, og fik tidligere på året æren af at spille i pausen af Super Bowl ved det stort anlagte "Halftime Show". En ære, der tidligere er tilfaldet superstjerner som Michael Jackson, Beyoncé og Rolling Stones.