Mors-Thy tabte pusten efter tæt første halvleg

Gæsterne fra Mors-Thy Håndbold kæmpede flot i første halvleg, men knækkede lige så stille i sidste halvdel af kampen mod Aalborg Håndbold tirsdag aften.

De kom, de så - og de rejste hjem med et nederlag i bagagen. Mors-Thy Håndbold gjorde tirsdag aften sit bedste for at give favoritterne fra Aalborg Håndbold kamp til stregen, og det lykkedes også de første 30 minutter.

Men så knækkede filmen også for de blå underdogs, der måtte se sig slået 31-22 i Jutlander Bank Arena.

Inden da fik hjemmeholdet kam til sit hår, for de første næsten 20 minutter var det gæsterne fra Mors-Thy, der sad på spil og tempo. Det betød, at håndboldligaens bundprop det meste af tiden førte med et enkelt mål, i perioder endda to, takket være en stærk kontrafase.

Men ved stillingen 11-13 lykkedes det alligevel Aalborg Håndbold at få vendt bøtten efter en timeout. Og med en stærk slutspurt inden pausen kunne det røde hjemmehold gå fra banen med en tomålsføring.

Tilbage fra omklædningsrummet skruede Aalborg Håndbold tempoet en tand mere i vejret, og her kunne Mors-Thy Håndbold ikke følge med. På 10 minutter var tomålsføringen blevet udbygget til en på fem ved 23-18, og opgaven med at komme tilbage i kampen blev hele tiden kun sværere for gæsterne.

Helt sort så det ud, da Aalborg Håndbold kom foran 31-20, men Mors-Thy havde alligevel held med at redde lidt af æren ved at reducere til 22-31 inden slutfløjt.

Med nederlaget forbliver Mors-Thy Håndbold på 14.- og sidstepladsen i ligaen, mens Aalborg Håndbold med nu seks sejre ud af syv mulige ligger på førstepladsen med 12 point.

Der er lokalbrag i herrernes håndbold her til aften. Aalborg Håndbold tager imod Mors-Thy, og selv om de to hold tidligere har spillet nogle både hårde og tætte kampe, så er det et helt andet udgangspunkt i denne sæsons første møde