Foto: Per Frank Paulsen

Natlige voldssager mod betjente

Politibetjente blev to gange i nat – uafhængigt af hinanden – udsat for vold.

To gange i aftes og i nat blev betjente fra Nordjyllands Politi udsat for vold. En betjent blev sparket, mens en anden fik en lussing.

Første sag om vold mod tjenestemand var fredag aften omkring 23:30, da en gruppe unge nordmænd ikke ville acceptere, at de ikke længere var ønskede som gæster på hotellet CABINN i Aalborg.

Et 17-årigt medlem af gruppen blev angiveligt så frustreret over, at de var blevet udvist fra hotellet, og at politiet var blevet tilkaldt for at guide dem ud, at han valgte at sparke en betjent, der dog slap uden større skader. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Heine Hansen.

Senere på natten omkring klokken 04:30 var andre betjente i gang med et stykke politiarbejde Ved Standen i Aalborg, hvilket en 27-årige kvinde åbenbart ville blande sig i. Selvom hun ikke var indblandet i sagen eller havde nogen umiddelbar relation til de implicerede, blev hun så ophidset på politiet, at en betjent første hende væk.

Det gjorde den 27-årige kvinde så frustreret, at hun vagte at stikke betjenten en lussing, hvorved hun fik en overnatning i detentionen.

Både den 17-årige nordmand og den 27-årige kvinde bliver begge afhørt i løbet af lørdagen, hvorefter de løslades.