Nordjyder mindes ofrene i Paris

1 af 2

Mandag samles folk ved det franske konsulat i Aalborg for at vise sympati for terrorofrene i Paris ved en kort mindehøjtidelighed.

Hvis man mangler et sted at vise sin sympati for ofrene for fredagens terrorangreb i Paris, så skal man sætte næsen mod Badehusvej i Aalborg. Her vil der være rig mulighed for at sætte lys og lægge blomster ved det franske konsulat i Aalborg i den kommende tid.

Klokken 17 mødes den franske konsul og borgmesteren ved konsulatet og viser deres sympati for ofrene. Derudover er kommuner, erhvervsorganisationer, faglige organisationer, politiske ungdomsorganisationer og Studentersamfundet inviteret til at deltage. Derudover har arrangørerne inviteret folk via Facebook.

Der bliver tale om en kort og enkel markering, hvor der bliver afholdt et minuts stilhed for ofrene.

- Vi inviterer hele Nordjylland til at markere sympati for terror-ofrene i Paris og markere støtte til vores frihedsrettigheder. Vi har fået mange tilkendegivelser fra folk, der gerne vil være med - og også fra mange, som ikke kan være her. Men vi føler, det er vigtigt, vi viser ofrene og hinanden, at Nordjylland står sammen - og at vi vender ryggen til de ekstremister, der truer os som mennesker og de samfund, vi har bygget op, skriver arrangørerne i en invitation til pressen.

Forsiden lige nu