LIGE NU:

Nordjysk badmintonfrivillig er Årets Energibundt

53-årige Gitte Paulsen fra Nordjylland vandt lørdag aften prisen som Årets Energibundt ved Sport 2018 for sit frivillige arbejde i Lindholm Badminton Klub.

Det blev en stor nordjysk aften ved sportsshowet, Sport 2018, lørdag aften.

Intet mindre end to priser kom der til Nordjylland. Begge i kategorier der omfavner og sætter pris på de ildsjæle og frivillige, der gør en ekstra indsats hver eneste dag ude i klubberne.

Efter LykkeLiga løb afsted med Danskernes Idrætspris, var det 53-årige Gitte Paulsens tur til at gå på scenen og få overrakt en fornem pris.

- Jeg er rigtig glad for og stolt over prisen, og ser det som et stort skulderklap. Det der gør mig mest glad var at se ungernes reaktion. Hele den vej, der har været op til showet, har været med til at ryste ungdomsafdelingen sammen. Jeg bliver helt vildt rørt, og der er mange følelser, der går gennem kroppen, siger Gitte Paulsen.

For hendes arbejde som frivillig i Lindholm Badminton Klub modtog hun prisen som Årets Energibundt. En pris, der uddeles til en frivillig, som med en særlig indsats bidrager til sammenholdet i en idrætsforening.

- Jeg er bare fyldt med glæde. Det er svært at sætte ord på, jeg er bare fyldt men en lykkeros på alles vegne, siger Gitte Paulsen.

Igennem tiden har Gitte Paulsen ageret alt fra badmintontræner til tilrettelægger af stævner og arrangementer. Hele energien og drivet til at blive ved med at arbejde i badmintonklubben, finder hun gennem glæden ved badminton. En glæde hun gerne vil give videre til andre. Også selvom, at hendes egne børn ikke har valgt at tage badminton til sig.

- Jeg har sagt til dem, at de ikke behøver at have et fritidsjob, men at de skal finde en sportsaktivitet. Så man datter har valgt at gå meget ind i svømning og min søn har valgt golf, siger Gitte Paulsen.

Med prisen får Gitte Paulsen 75.000 kr., hvoraf 50.000 kr. går til Lindholm Badminton Klub og 25.000 kr. til hende selv. Penge som efter planen skal gå direkte til børnene i Lindholm Badminton Klub.

- Vi har snakket om, at børnene gerne vil på træningslejr. Vi vil også gerne på nogle fælles ture for alle med overnatning til turneringer, siger Gitte Paulsen.

Udover pengene så førte prisen også til en masse opmærksomhed ved lørdagens sportsshow, hvor mange ville tage billeder af og snakke med Gitte Paulsen.

- Jeg ikke er ret god til at være i centrum. Jeg prøver hele tiden at skubbe forældre og børn frem. Så jeg synes egentlig ikke, at det er vildt fedt med alt den opmærksomhed, men det er en super god rejse med hele klubben, siger Gitte Paulsen.

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

play Festen er tilbage i Jomfru Ane Gade: Værtshuse gør ekstra indsats for at overholde restriktioner

60_percent

play Øget behov for test: Alle testcentre skal have åbent hver dag

60_percent

play Nordjylland får ny naturnationalpark

Ålegræs iltsvind Limfjorden

Landbruget deltager i nyt samarbejde om at sørge for en ren Limfjord

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

play Festen er tilbage i Jomfru Ane Gade: Værtshuse gør ekstra indsats for at overholde restriktioner

60_percent

play Øget behov for test: Alle testcentre skal have åbent hver dag

60_percent

play Nordjylland får ny naturnationalpark

Til forsiden

Til forsiden