LIGE NU:

Nordjysk håndboldklub henter ligatræner

Den nordjyske håndboldklub EH Aalborg har fundet sin nye træner. Det bliver 46-årige Jesper Holmris, der skal stå i spidsen for holdet.

Det er lykkedes den nordjyske håndboldklub EH Aalborg at tiltrække en træner med et ganske flot cv. Klubben har lørdag offentliggjort, at det bliver 46-årige Jesper Holmris, der overtager det ledige trænersæde fra næste sæson.

Jesper Holmris har i denne sæson stået i spidsen for SK Aarhus, som sluttede på niendepladsen i kvindernes håndboldliga, Primo Tours Ligaen. Tidligere har han trænet kvindelandshold i England og Schweiz.

- Vi i EH Aalborg er meget stolte over at få en trænerkapacitet som Jesper Holmris til klubben. Vi er sikre på, at han med sin store erfaring på allerhøjeste niveau som træner, men også som spiller, kan tilføre EH Aalborg en masse kompetencer omkring udvikling af holdet og spillerne på et højere niveau. Vi er helt sikre på, at EH Aalborg og Jesper Holmris er et rigtig godt match, siger EH Aalborgs formand Henrik Skals i en pressemeddelelse.

Jesper Holmris har første arbejdsdag 1. juli. Her overtager han holdet, som i denne sæson er blevet trænet af Morten Holmen, der sikrede EH Aalborg overlevelse i 1. division.

- Jeg har haft nogle positive samtaler med folkene bag EH Aalborg og fået et rigtig fint indtryk af holdet, det sportslige setup og klubben som helhed. EH Aalborg er uden tvivl et spændende projekt med meget stort potentiale, som jeg glæder mig til at blive en del af. Efter fire år i SK Aarhus glæder jeg mig til nye udfordringer i det nordjyske hos EH Aalborg, siger Jesper Holmris.