LIGE NU:

Nordjyske Louise dropper pædagogjobbet for at rejse med Cirkus Arena

Nordjyske Louise Heilesen er i disse dage tilbage på sin hjemegn i følgeskab med Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus, som hun i år rejser på turné med.

Louise har nemlig fået sin drøm om at rejse rundt med cirkus opfyldt, da hun for nyligt blev udvalgt blandt de mange ansøgere til stillingen i Cirkus Arenas billetkontor. Indtil da arbejdede hun som fritidspædagog på Blære Friskole og vuggestuen Boblen, men var klar på at droppe det, da muligheden pludselig bød sig. 

- Pludselig dukkede der et opslag op på Facebook, hvor Cirkus Arena skrev, at de søgte medarbejdere til deres billetkontor, og så slog jeg til, siger hun.

Louise havde ellers næsten opgivet drømmen om at komme på en rigtig cirkusturné.

- Jeg vidste, at hvis jeg skulle stikke af med cirkus, så skulle det være nu, for den chance byder sig ikke så tit. Det er ikke et jobopslag, man ser hver dag, så jeg tog mig tiden til det og sagde mit daværende job op, selvom jeg var glad nok for det. Jeg glæder mig til livet på landevejen, og vil gerne prøve cirkuslivet, inden jeg bliver for gammel til den slags eventyr, siger Louise Heilesen.

Louises ønske om cirkuslivet gik i opfyldelse, og nu vender hun tilbage til Nordjylland for en tid, hvor Cirkus Arena spiller til og med søndag den 13. maj, og Louise er glad for tage imod det velkendte Aalborg-publikum på cirkuspladsen ved Fjordmarken.

-  Jeg har fødselsdag i dag (lørdag, red), så det passer perfekt, at jeg kan fejre dagen med familie og venner i Aalborg, inden vi rejser videre rundt i landet. Jeg føler mig allerede som en del af holdet, og jeg ser frem til at prøve at vågne i en ny by hver dag. Forleden vågnede jeg med udsigt til elefanterne, og det er jo ikke hver dag, der står en elefant i baghaven, lyder det fra nordjyske Louise, der er klar på at besøge 108 danske byer de kommende måneder.

 

Louises liv i cirkus