LIGE NU:

Nordjyske Slide So Easy henter sølv til Danmark

Der var kæmpe drama på Yonkers Raceway, da den nordjyske stjernetraver Slide So Easy på fantastisk vis hentede sølv til Danmark i The International Trot. Det oplyser Dansk Hestevæddeløb.

Efter en fabelagtig indsats af hest, kusk og oppasser har Slide So Easy netop hentet sølv i det uofficielle VM for travheste på Yonkers Raceway i New York.

Den sensationelle sejr blev kørt hjem af gæstekusken Åke Svanstedt, men trænes af Flemming Jensen fra Hjallerup.

Yannick Gingras havde sigtet indstillet på føringen direkte fra start med Atlanta. Samtidig var Slide So Easy og Åke Svanstedt godt med fra indersporet, og parret fangede perfekt ryg på den førende.

Lidt utraditionelt for amerikansk travsport dæmpede Yannick Gingras tempoet og kilometeren blev rundet i 1.13-fart. Uza Josselyn og Erik Adielsson havnede i dødens, og var overraskende allerede træt midt på sidste langside, lyder vurderingen fra Dansk Hestevæddeløb.

Her blev det tæt om positioner da Tem Tetrick angreb fra bagfeltet med Guardian Angel As, men også Roberto Vecchione ville afsted fra tredje udvendigt med Zacon Gio. Det var meget tæt den italienske hest kom ud til angreb i tredjespor, men med frit frem gik det til gengæld stærkt.

Atlanta kastede håndklædet i ringen midt i sidste sving, da Zacon Gio kom blæsende forbi. Samtidig fik Åke Svanstedt perfekt fundet plads til Slide So Easy, som uden de store problemer også speedede forbi Atlanta og kunne dermed gå frem til en flot og ganske sikker andenplads.

TV2 Nord besøgte sidste år Slide So Easy - se eller gense indslaget her

Resultatet lod vente på sig, og man anede hurtigt, at dommerne havde kig på episoden på sidste langside. Efter nogle lange sekunder kom beskeden, at der var nedlagt protest mod vinderen.

Alt i mens var kredsen omkring den italienske hest gået i gang med at fejre sejren i vindercirklen, oplyser Dansk Hestevæddeløb. 

Desværre for Slide So Easy fandt dommerne ikke incidentet grov nok til hverken at diskvalificere eller deklassere Zacon Gio, som altså blev hejst som vinder af The International Trot 2019 før Slide So Easy og Marion Marauder med Scott Zeron på tredjepladsen. Vindertid 1.11,7/2011 meter autostart. Der var 250.000 USD i andenpræmie til Slide So Easy, skriver Dansk Hestevæddeløb.

c4c3a6bc530fb2096b2806cb70c44b028ac2c560

play Vivi og Per kører på ferie i en veterantraktor - og vognen er hjemmebygget

20210311-071217-L-1920x1273we

Mor og søn forbrændt – forvekslede diesel med benzin

Kø ved Limfjordstunnellen

Uheld i Limfjordstunnelen giver ekstra kø på stor rejsedag

def_thumb,50_percent

play Efter massivt politiopbud i Aalborg: Opgør handler om narkomarkedet

c4c3a6bc530fb2096b2806cb70c44b028ac2c560

play Vivi og Per kører på ferie i en veterantraktor - og vognen er hjemmebygget

20210311-071217-L-1920x1273we

Mor og søn forbrændt – forvekslede diesel med benzin

Kø ved Limfjordstunnellen

Uheld i Limfjordstunnelen giver ekstra kø på stor rejsedag

Til forsiden

Til forsiden