LIGE NU:

Nu kan du skrive hurtigtest på indkøbssedlen

Tirsdag åbnede et nyt hurtigtestcenter i Aalborg Storcenter. Det skal være med til at øge testkapaciteten især i den sydlige del af Aalborg Kommune.

Tirsdag slog Region Nordjylland og Falck dørene op til et nyt hurtigtestcenter i Aalborg Storcenter. Testcenteret bliver med indgang direkte fra p-pladsen, hvor der er sat telt op, så de ventende kan stå i læ og tørvejr.

Det nye testcenter er indrettet i en tom butik i Aalborg Storcenter.

quote Og vi ved, at City Syd er et sted, som mange nordjyder tager til, og derfor er det helt oplagt at slå indkøb og test sammen.

Jacob Bertramsen, kontorchef, Region Nordjylland

- Vi har kunnet se, at i den sydlige del af Aalborg Kommune har der været mangel på et testcenter. Der har været langt ind til et testcenter, hvis man bor i Svenstrup eller Frejlev. Og vi ved, at City Syd er et sted, som mange nordjyder tager til, og derfor er det helt oplagt at slå indkøb og test sammen, siger kontorchef i Region Nordjylland Jacob Bertramsen.

Første mand i køen er Johnny Jensen. Han har prøvet at blive hurtigtestet før og synes ikke, det er ubehageligt.

- Det eneste, der er træls, er at stå i kø. Nu har jeg så været heldig at være den første her i dag, men jeg stod ude ved travbanen forleden dag i halvanden time, og dagen efter kørte jeg forbi, og der var køen endnu længere, siger Johnny Jensen.

Testkapaciteten stiger i Aalborg Kommune

Baggrunden for at åbne et testcenter i Aalborg Storcenter er også at undgå de lange køer, der har været til at få en hurtigtest i Aalborg Kommune.

- Det testcenter, vi åbnede i Vodskov, og det vi åbner onsdag i Nørresundby, betyder, at kapaciteten i Aalborg kommer til at stige betragteligt. Og så har vi en forventning om samlet set at kunne reducere spidsbelastningen, siger Jacob Bertramsen.

Han oplyser, at man ikke skal gøre sig nogle forhåbninger om, at der ikke også vil være ventetid fremadrettet.

- Men det med at vente halvanden time på en hurtigtest, det håber jeg ikke kommer til at ske igen, siger Jacob Bertramsen.

20210423-115345-L-1920x1280we

Aalborgs rygende skorstene har skiftet betydning: Men kan den sorte cementprodukion blive grøn?

sankthansbål

Hold en brandsikker sankthans-aften

Joakim Mæhle

Joakim Mæhle fra Østervrå cementerede dansk sejr

28967

play Sensommerfest: Store Brønderslev Marked bliver til noget, hvis det står til arrangørerne

20210423-115345-L-1920x1280we

Aalborgs rygende skorstene har skiftet betydning: Men kan den sorte cementprodukion blive grøn?

sankthansbål

Hold en brandsikker sankthans-aften

Joakim Mæhle

Joakim Mæhle fra Østervrå cementerede dansk sejr

Til forsiden

Til forsiden