LIGE NU:

Nul sejre i seks kampe: AaB fans utilfredse med nylig form

Lørdag mødte utilfredse AaB fans op ved AaBs træningsbaner i Aalborg Øst. Budskabet var klart: Der skal sejre i hus.

Med bare tre point efter seks kampe i 2021, har det været alt andet end en drømmestart for AaB's nye cheftræner, Martí Cifuentes.

AaB har ikke vundet en fodboldkamp i Superligaen siden holdet fik ny cheftræner ved årsskiftet. Og sejrstørken fik i dag AaB's fans til at tage romerlys og bannere med på træningsbanen på Hornevej, hvor AaB har deres vante træning lørdag formiddag. 

Se billederne af de utilfredse fans her:

Tilhængernes reaktion giver spillerne motivation

Martí Cifuentes erkender, at situationen ikke er, som han ville ønske. AaB har ikke været i stand til at lukke ned i forsvaret, og senest tabte de til Superligaen sidsteplads AC Horsens med cifrene 1-2. Han glæder sig dog over reaktionen fra AaB's tilhængere.

- Jeg vil gerne takke supporterne for at komme og vise deres følelser. Fordi det betyder, de stadig støtter os. Klubbens fans var faktisk en af årsagerne til, jeg valgte at komme her til Aalborg, fordi jeg vidste, der er stor opbakning til holdet, siger han og fortsætter:

- Nu glæder jeg mig til, de kan få lov til at komme ind på stadion igen, så vi sammen kan opleve at være til kamp, og så vi (holdet, red.) kan give de mange fans en sejr og 3 point.

Ifølge cheftræneren påvirker det også spillerne i en positiv retning, at tilhængerne har givet deres mening til kende.

- Det giver en masse energi, og motivation for spillerne. Der er jo ingen, der hellere vil vinde end spillerne. Og det giver bare ekstra blod på tanden at mærke, at det virkelig betyder noget for mange tilhængere, siger Martí Cifuentes.

Efter den dårlige start på 2021 ligger AaB på en 9. plads. Træneren, spillerne og ikke mindst tilhængerne håber på en sejr på mandag, hvor de rødhvide fra Aalborg tager imod Sønderjyske.