LIGE NU:

Nye film på plakaten trækker folk i biografen

De fleste holder fri den 25. december. Men ikke i biograferne – her er der kaldt ekstra personale ind for at betjene de mange julegæster.

Det er første juledag, men i City Syd i Aalborg står den ikke på julesild og medister. Her er det popcorn og cola, der bliver kørt ind i stride strømme.

Nordisk Film-biografen er det eneste, der har åbent i City Syd den 25. december, men alligevel er der fuldt hus i biografen.

- Jeg synes, det er hyggeligt. Gæsterne er glade, og det er sjældent, der er sure gæster efter juleaften, så det er jo dejligt, siger Andreas Viegh Jørgensen, der er operatør i biografen.

Normalt sælger biografen 500-600 billetter på en hverdag. I juledagene sælges der mere end dobbelt så mange, fordi folk har fri og gerne vil bruge tid med familien:

- Indtil videre er der købt 1.000 billetter i dag, og der kommer hele tiden folk ind, så vi forventer at nå op omkring 1.200-1.400 solgte billetter i dag, siger Andreas Viegh Jørgensen.

Fire premierefilm

Det er ikke kun ferien, der får folk i biografen. Flere film har premiere 1. juledag. I Aalborg City Syd-biografen har fire film premiere.

- Der kommer nye film oven i dem, der var her i forvejen, og det betyder, at der kommer ekstra gæster, siger Andreas Viegh Jørgensen.

Det er især Anders Matthesens nye film, ”Ternet Ninja”, der har fået folk i biografen. Flere af forestillingerne er for fyldte sale den 25. december.

- ”Ternet Ninja” har stået på ønskelisten længe, både for børnene, men også for forældrenes side, den vil jeg rigtig gerne ind og se, siger Johnny Frank Pedersen, der er i biografen med sin familie.

Dagens premierefilm er:

  • Ternet Ninja
  • Mary Poppins vender tilbage
  • Happy Ending
  • Hunter Killer