Nyt nederlag til mestrene: Aalborg Pirates på vej ud af DM-semifinale

De forsvarende mestre fra Aalborg Pirates er på vej ud af semifinaleserien mod SønderjyskE, der søndag besejrede nordjyderne for tredje kamp i streg.

Aalborg Pirates ser ud til at miste titlen som Danmarks bedste ishockeyklub.

De forsvarende mestre tabte nemlig søndag kamp tre i semifinaleserien mod SønderjyskE - ligesom nordjyderne har tabt de to første kampe i bedst-af-syv-serien.

Et comeback i serien fra stillingen 0-3 i kampe er på det nærmeste uhørt, men hvis Aalborg skal hæfte sig ved noget, der bare er en smule positivt, må det være, at man søndag var tæt på at besejre modstanderen på udebane.

Faktisk blev vinderen af den tredje semifinale først fundet i overtiden, hvor SønderjyskEs forward Mads Lund afgjorde kampen med målet til 2-1.

Forinden havde SønderjyskE taget føringen i anden periode på mål af Rod Pelley i powerplay, inden Aalborg-topscorer Thomas Spelling udlignede i tredje periode.

Med nederlaget står Aalborg Pirates nu overfor en usandsynlig svær opgave, hvis mesterskabet skal forsvares. Det er nemlig aldrig sket i dansk ishockey, at et hold har vundet en slutspilsserie, hvor man har været bagud med 0-3 i kampe.