LIGE NU:

Omkring 100 medarbejdere fyret fra LN Eurocom

Medarbejdere fra LN Eurocom bekræfter, at der er fyret i alle lag hos LN Eurocom. 15 medarbejdere er overført til nyt firma.

Det kom som et chok for medarbejderne, at LN Eurocom var gået konkurs. Det fortæller en medarbejder i virksomhedens Aalborg-afdeling, der ønsker at være anonym. 

- Vi anede intet om konkursen, fortæller manden. 

Han har endnu ikke det fulde overblik over, hvor mange af hans kollegaer, der har fået samme besked, men han vurderer, at tallet ligger et sted mellem 70 og 120. 

De ansatte har ikke fået løn for april, og det får de heller ikke, har de fået at vide. 

En ansat fra LN Eurocoms afdeling i København, der heller ikke ønsker at træde frem med navn,  fortæller til TV2 Nord, at han blev ringet op af Morantis direktør, Tom Østergaard, i går torsdag - (Moranti har overtaget aktiviteterne i LN Eurocom, red.), og han fik at vide, at firmaet var erklæret konkurs, og at han ikke ville få sin løn. 

- Han ville ikke svare på yderligere spørgsmål. Han henviste blot til Lønmodtagernes Garantifond, forklarer medarbejderen, der bekræfter at både folk længere oppe og nede i hierakiet hos LN Eurocoms københavnske afdeling har fået samme besked. 

Direktøren for LN Eurocom, Martin Rahbek, svarer ikke på henvendelser.