LIGE NU:

Opstartsfond: Et støttende puf til iværksættere

For få dage siden lanceredes en fond til iværksættere i Aalborg Kommune. Og interessen for støtte har været overvældende.

Tilværelsen som nystartet iværksætter kan være svær, og man kan godt have brug for støtte til at få skubbet sin virksomhed godt i gang.

Er man iværksætter i Aalborg Kommune, er der nu en ny mulighed for at få støtte.

For Opstartsfonden i Aalborg Kommune er begyndt at dele penge ud til iværksættere.

Formand for Opstartsfonden Anne-Mette Bak Nielsen fortæller, at der er et behov blandt iværksætterne for at få eventuel rådgivning og støtte til indkøb af små ting, der kan få virksomhederne godt fra start.

Og der er allerede kommet en masse ansøgninger til Opstartsfonden, som uddeler 10 portioner på hver 10.000 kroner til håbefulde iværksættere i Aalborg Kommune.

- Det hjælper rigtig meget. 10.000 kroner til at gå ud og snakke med nogle kompetente folk. Det kunne for eksempel være vedrørende markedsføring og CE-mærkning. Vi vil gerne være med til at give iværksætterne det skub ud over rampen, så de siger: Yes, så er vi i gang, siger Anne-Mette Bak Nielsen.

Opstartsfonden

Opstartsfonden har 100.000 kroner til uddeling i denne omgang, og så er der yderligere 100.000 kroner til resten af året, så Anne-Mette Bak Nielsen vil gerne have nogle samarbejdspartnere.

- Skulle vi give et tilskud til alle iværksættervirksomheder, der er yngre end fem år og med fem ansatte, så kunne vi godt bruge et sted mellem en til halvanden million kroner om året til at dele ud af, siger Anne-Mette Bak Nielsen.

Hun fortæller, at hvis man som iværksætter står og mangler 10.000 kroner til at løse en specifik opgave, kan man gå ind på Opstartsfondens hjemmeside og udfylde et ansøgningsskema, så er man med i kapløbet om at få del i pengene.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden