LIGE NU:

Optræk til slagsmål i Nørresundby: Da politiet ankom var alle parter væk

Onsdag aften modtog Nordjyllands Politi en række anmeldelser om et slagsmål i Nørresundby, men da politiet ankom, var gerningsstedet tomt.

Onsdag aften klokken 21.57 sendte Nordjyllands Politi flere patruljer til et slagsmål på Skovvej i Nørresundby. Her havde flere borgere anmeldt, at der var uroligheder og optræk til slagsmål blandt en gruppe mennesker.

- Vi sender flere patruljer, man da vi ankommer til stedet, er personerne væk. Vi søger i området, men vi finder ikke nogle personer – i hvert fald ikke nogle parter, der har været involveret i slagsmål og som vil sige noget til os, lyder det fra Jesper Sørensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Han fortæller, at der ifølge anmeldelser og vidneberetninger har været at gøre med en gruppe unge mænd i 20’erne.

- Vi får snakket med nogle vidner og personer på stedet, som har set episoden, men er der flere, der skulle have overværet slagsmålet eller episoden, så hører vi selvfølgelig gerne fra dem, lyder det fra vagtchefen.

Nordjyllands Politi har ingen oplysninger, der skulle indikere, at det mulige slagsmål har relation til en række knivstikkerier, der skete i Aalborg i den forgangne uge.

Har man informationer om sagen kan Nordjyllands Politi kontaktes 114.