Foto: Nordjyllands Politi

To personer anholdt for adskillige tyverier af gasflasker

Nordjyllands Politi har anholdt en kvinde og en mand, fordi de mistænkes for at stå bag en række tyverier i Nordjylland.

Sent mandag aften skred Nordjyllands Politi til anholdelse af to personer mistænkt for at stå bag en række tyverier af gasflasker i Nordjylland. 

Anholdelsen af begge mistænkte skete på den 42-årige kvindes bopæl i Randers-området.

- Ved den efterfølgende ransagning i går beslaglagde vi 90 gasflasker. Vi mener, at de stammer fra tyverier fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland, siger vicepolitiinspektør Sune Myrup fra Nordjyllands Politi.

Derudover beslaglagde politiet en stjålet lastbil, en stjålet varebil, en stjålet campingvogn og cirka 90 gram amfetamin. 

Politiet sigter de to mistænkte for ni forhold vedrørende tyveri af gasflasker stjålet fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland. Derudover sigtes de to personer også for tre tilfælde af brugstyveri og for overtrædelse af straffelovens §191. 

Efterforskningsleder Sune Myrup oplyser, at de anholdte ikke har ønsket at udtale sig til politiet, og de fremstilles i Grundlovsforhør senere i dag. Det sker ved Retten i Aalborg. Politiet vil begære lukkede døre af hensynet til efterforskningen. 

Læs også Skolekontrol i tre uger: - Forældre har typisk lidt for travlt

Læs også Køer forvildede sig ud på E45 i myldretid