01:42

Hans Peter Rytter om White Hawks efterhånden smalle chancer om et come-back mod Aalborg Pirates.

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

1 af 4

Piraterne dominerede på hjemmebane: White Hawks har kniven for struben

Aalborg Pirates er snublende tæt på at vinde sig en plads i Metal Ligaens semifinale.

Aalborg Pirates har sikret sig fire matchbolde og har allerede nu - efter tre kampe spillet - det ene ben i Metal Ligaens semifinale.

Den tredje sejr af tre mulige over lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks kom i hus tirsdag aften på hjemmebane. Her bankede piraterne endnu engang fast, hvem der i øjeblikket er storebror i det nordjyske ishockeyhieraki. 5-1 vandt hjemmeholdet. 

Frederikshavn kom ellers foran tidligt i kampen og efter første periode stod der 1-0 til gæsterne. Det blev der dog lavet om på i anden periode, så efter 40 minutters spil stod der pludselig 3-1 til hjemmeholdet.

I sidste periode fik Pirates lagt yderligere to mål til stillingen, og der var stort set tale om spil til et mål i kampens afslutning - hjemmeholdet kunne have fået et meget bedre resultat. Ikke at 5-1-resultatet var skuffende for hovedparten af de cirka 4500 tilskuere, der havde fundet vej til Gigantium denne tirsdag.

Kvartfinaleserien kan blive afgjort allerede på torsdag, når fjerde kamp i kvartfinaleserien spilles i Frederikshavn. Det er klokken 18.30, og TV2 Nord er naturligvis på plads i hallen. 

  Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix