Piraterne gør comeback efter katastrofe-kamp - og også høgene går sejrsrige hjem

Piraterne sikrede et vigtigt comeback og en 15-årig fik massevis af spilletid. Læs om dagens ishockeykampe her.

Aalborg Pirates har i eftermiddag vundet 4-0 over Rungsted Seier Capital.

Sejret er tiltrængt efter et enormt nedlerlag til Rungsted på 11-2 i fredags. Begge hold er forhåndsfavoritter til guldet i Metalligaen.

Fire forskellige pirater har sørget for at fyre pucken i mål. Det var Matt Salhany, der scorede det sidste mål med bare to minutter tilbage. Det første mål sikrede Oskar Drugge 26 minutter inde i kampen.

Også Anders Koch og Tobias Maximilian Ladehoff har sikret holdet mål.

Kampen fortsætter tirsdag

Frederikshavn White Hawkes har også sikret sig en sejr i dagens kvartfinale mod Herning Blue Fox. Stillingen endte 4-3 til hjemmeholdet, der i dag havde 15-årige Mads Kongsbak Klyvø på holdet.

Både frederikshavnerne og aalborgenserne skal spille igen tirsdag den 14. marts.