Aalborg Pirates har hentet Canadiske Peter Quenneville tilbage til holdet. Han skal spille med resten af sæsonen i Metal Ligaen. Foto: Jan Korsgaard / Scanpix

Piraterne henter topscorer hjem

Aalborg Pirates forstærker truppen for resten af sæsonen med Peter Quenneville.

Canadiske Peter Quenneville også kaldet Pistol-Pete var Aalborg Pirates topscorer sidste sæson. Med et ophold hos tjekkiske HC Dynamo Pardubice og finske SaiPa har han tilsyneladende været savnet blandt piraterne.

Aalborg Pirates har nemlig hentede topscoren tilbage til holdet, hvor han skal spille med resten af sæsonen i Metal Ligaen.

- Vi kender Peter, og vi ved, hvad vi får i ham, og han ved, hvad vi forventer os af ham. Vi får en spiller ind på holdet, der er sulten efter succes, hvilket man ikke må undervurdere i ishockey, lyder det fra sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Sportschefen forventer især, at Peter Quenneville og hans præcise skud kan bruges i 5mod5 spillet og også give holdet flere muligheder i overtal.

Det er takket være sponsorer, at den 23-årige offensive spiller nu er tilbage hos piraterne.

- Der er tale om en julegave i sin klareste forstand. Vi er ramt af længerevarende skader på de offensive pladser, og derfor er det naturligt, at den sportslige sektor har ytret ønske om forstærkninger, lyder det fra den administrerende direktør Thomas Bjuring.  

Sidste sæson spillede Peter Quenneville 45 kampe i grundspillet, hvor det blev til 30 mål og 19 assists, i alt 49 point.