Foto: Frank Cilius / Ritzau Scanpix

Piraterne jagter pokalguld

Efter sikker semifinalesejr skal Aalborg Pirates lørdag på guldjagt.

Ved Final Four-stævnet i Herning havde Rungsted først sat Odense klækkeligt til vægs med en overlegen 7-0-sejr i den første semifinale, inden det senere fredag var Aalborg Pirates’ tur til mod hjemmebaneholdet Herning Blue Fox at forsøge at spille sig i finalen. 

Selvom Herning Blue Fox kunne bryste sig af både hjemmebanefordel og en førsteplads i ligaen, så var det Aalborg, der kom bedst fra start ved Henry Hardarson. Blue Fox’ Thomas Andersen nåede at reducere, inden Hardarson – stadig i første periode – fordoblede både sin og Pirates’ målscoring. 

Omkring halvvejs inden i anden periode gjorde Pierre-Olivier Morin det til 3-1, og selvom semifinalemodstanderne fra Herning pressede på for en reducering og fortsat håb om finaledeltagelse, så lukkede Kabanov kampen kort før tid, da han sendte pucken i tomt net, efter Herning var gået all-in. 

Finalen mod Rungsted spilles lørdag klokken 15, og TV2 Nord følger naturligvis kampen. Vi er således klar med en fyldig kampreportage i vores udsendelse 19:30.