Piraterne kunne ikke tage tyren ved hornene

Aalborg Pirates måtte se sig slået 4-3 af Rødovre Mighty Bulls i søndagens opgør i Metal Ligaen.

For fjerde gang i træk måtte Aalborg Pirates gå fra isen i Metal Ligaen med et nederlag.

Pirates kom bedst fra start og kunne gå til pause efter første periode med en føring på 1-0. Det var den unge U20-landsholdsspiller Mads Falborg Iversen, der kunne score sit første mål i de 81 kampe, han har spillet i Metal Ligaen.

Anden periode stod dog i Rødovres tegn. Med to mål fik Rødovre vendt kampen og det kom Aalborg ikke tilbage efter.

De kæmpede drog braget i tredje periode og fik også udlignet tidligt i tredje periode med assist fra holdets nye canadier Kelin Ainsworth. Lige lidt hjalp det dog, da Rødovre hurtigt fik svaret tilbage med to mål Thomas Olsen.

Pirates fik reduceret i tredje periodes sidste minutter, da Mikkel Højbjerg fik scoret, men Pirates måtte gå slukøret fra kampen med et nederlag på 4-3.

Med nederlaget giver Aalborg Pirates, Frederikshavn White Hawks mulig for at overhale dem i tabellen, hvis de tirsdag kan slå Herlev Eagles.