Piraternes forspring skrumper: Tabte for anden dag i træk

Aalborg Pirates var onsdag i aktion for anden gang på 24 timer og løb ligesom tirsdag ind i et nederlag.

Aalborg Pirates-spillerne har haft svært ved at finde vej til nettet i de seneste dage, og det har kostet vigtige point for den nordjyske klub, som ligger på førstepladsen i Metal Ligaen. Onsdag tabte piraterne på hjemmebane med 4-1 til rækkens nummer to, Odense Bulldogs.

Pirates stillede op uden flere af klubbens danske forward-profiler, og den manglende offensive pondus blev dyr for nordjyderne. Aalborg-spillerne fik skudt på mål hele 37 gange, men det lykkedes dem først til allersidst at passere tjekkiske Tadeas Galansky i Odense-målet.

Martin Højbjerg fik reduceret til 1-3 med halvandet minut igen, men nærmere et comeback kom Pirates ikke.

Nordjydernes franske målmand Ronan Quemener hente pucken ud af nettet tre gange. Odenses canadiske profil Dale Mitchell, som er topscorer i Metal Ligaen, scorede til 1-0 efter tre minutters spil, og i anden periode øgede han til 2-0 med et powerplaymål.

Midt i tredje periode lukkede fynboerne kampen, da Rasmus Lyø nettede til 3-0 på oplæg fra kampens store profil, Dale Mitchell. Aalborg satsede efter 1-3-reduceringen og hev målmand Quemener ud til fordel for en ekstra markspiller, men det udnyttede gæsterne til at score i tomt mål til slutresultatet 1-4.

Nederlaget var Aalborgs tredje i træk efter fredagens nederlag til Frederikshavn White Hawks og tirsdagens 3-1-nederlag i Esbjerg. Med onsdagens nederlag hjemme i Gigantium har Pirates nu kun et forspring på tre point ned til Odense Bulldogs.

Fynboerne har dog spillet en enkelt kamp mere end nordjyderne, som endnu har 15 kampe tilbage i grundspillet.