LIGE NU:

Pirates henter amerikansk back til den kommende sæson

Aalborg Pirates har hentet den 26-årige amerikanske back Bryce Reddick til klubben fra norsk ishockey.

Aalborg Pirates har tirsdag offentliggjort, at klubben henter den 26-årige amerikaner Bryce Reddick til klubben for den kommende sæson.

Bryce Reddick kommer til Aalborg fra Manglerud i den norske liga. Her var han en - selvom han spiller back - en ledende målscorer for holdet og lavede i de 44 kampe i grundspillet 28 point (ni mål og 19 assists).

- Med Bryce på plads, så får vi en vigtig plads på holdet fyldt ud - han kommer til at være en af de toneangivende spillere i powerplay, og så har han også en god teknik til at tage et straffeslag, udtaler sportschef Ronny Larsen om Bryce Reddick.

Bryce Reddick kommer fra en familie med en stærk hockey-historik, for hans far Eldon Reddick vandt faktisk Stanley Cup-trofæet med Edmonton Oilers i 1990, hvor han var keeper.

Sønnike scorer altså flere mål end farmand, og den evne har cheftræner for Aalborg Pirates, Brandon Reid, bemærket.

- Bryce var en af de mest scorende backs i den norske liga sidste sæson, og det var på det hold, der lå i bunden af ligaen, udtaler cheftræneren og fortsætter.

- Bryce er en fantastisk person både på og udenfor isen, og tager det seriøst at være professionel hockeyspiller. Bryce har et godt skøjteløb og kommer med meget speed i skøjterne og er en evig offensiv trussel, når han er på isen.

Aalborg Pirates har fem træningskampe på programmet inden pokalturneringen går igang 9. september og Metal Ligaen starter op 23. september.