Pirates kørte topholdet over, mens White Hawks tabte igen

Aalborg Pirates sendte Rungsted hjem til Sjælland med et nederlag på 5-2, mens Frederikshavn White Hawks tabte efter ordinær spilletid for tredje kamp i streg.

Kunne Aalborg Pirates selv vælge, havde de nok spillet alle deres kampe på hjemmebane. 14 af 18 sejre er i denne sæson hentet i Bentax Isarena i Aalborg, og fredag aften blev det til endnu en sejr. Denne gang over ligaens absolutte tophold, Rungsted.

Piraterne var ellers bagud 0-1 efter første periode, men efter en sublim indsats i anden periode, hvor aalborgenserne sendte pucken i nettet hele fire gange, var der vendt op og ned på opgøret. Canadiske Michael McNamee stod for tre af nordjydernes scoringer i perioden.

Topholdet fra Rungsted fik reduceret med to minutter tilbage af tredjeperiode, inden Aalborg Pirates cementerede sejren med en scoring til slutresultatet 5-2.

Interview under Aalborg Pirates' kamp fredag aften mod Rungsted.

Overtidsnederlag igen igen

Frederikshavn White Hawks skulle ligeledes på isen fredag aften. Her skulle de forsøge at rejse sig ovenpå to nederlag efter straffeslag i lokalbragene mod Aalborg Pirates mellem jul og nytår.

Men nok en gang blev det til et nederlag efter den ordinære spilletid. Høgene kom ellers planmæssigt fra start mod Herlev Eagles, men alligevel endte den ordinære spilletid uafgjort. Derfor skulle kampen afgøres i overtid, og her trak Herlev det længste strå. Kampen endte 4-3 til sjællænderne.

Nederlaget betyder, at White Hawks befinder sig på Metalligaens fjerdeplads med 47 point efter 28 kampe. Aalborg Pirates indtager tredjepladsen med 51 point - ligeledes efter 28 kampe.