Pirates slider sig til sejr, mens White Hawks taber revanchekamp i Sønderjylland

Både Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks spillede søndag eftermiddag. Det endte med en sejr efter straffeslag til Pirates, mens White Hawks tabte til Sønderjyske.

Aalborg Pirates skulle ud i straffeslag mod Rødovre Mighty Bulls søndag eftermiddag, inden de kunne skrive to point på kontoen.

Inden da havde piraterne hentet en føring på 2-0 til Rødovre, hvorefter de igen kom bagud med 3-2 i tredje periode. Pier-Oliver Morin fik dog udlignet med 10 minutter tilbage, selvom Aalborg på det tidspunkt spillede i undertal.

I forlænget spilletid var der ingen af holdene, der havde held med at finde vej til netmaskerne, og så skulle kampen afgøres på straffeslag.

Her var Aalborg skarpest. Som den eneste lykkedes det Josh MacDonald at score, og dermed vandt Aalborg Kampen.

Sønderjysk revanche

Frederikshavn White Hawks var ligeledes i aktion søndag eftermiddag. Frederikshavnerne var en tur i Vojens, hvor Sønderjyske ventede.

De to hold spillede også mod hinanden fredag aften i Frederikshavn. Her lykkedes det White Hawks at vende 1-5 til 7-5 med seks scoringer i træk i tredje periode.

Men der var ikke lige så mange mål i stavene søndag eftermiddag. Sønderjyske vandt overbevisende med 4-0.

White Hawks ligger nummer fire i tabellen med 21 point, mens Aalborg Pirates ligger på førstepladsen med 30 point.